Русе. Народните представители от ГЕРБ-Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова, Андриан

...
Русе. Народните представители от ГЕРБ-Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова, Андриан
Коментари Харесай

Русе: Народни представители от ГЕРБ и министър Бисер Петков откриха обновената сграда за спортни дейности до Градския стадион в Бяла

Русе. Народните представители от ГЕРБ-Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова, Андриан Райков и министърът на труда и обществената политика Бисер Петков откриха през днешния ден обновената постройка за спортни действия, намираща се до Градския стадион в Бяла. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Поздравявам кмета на Община Бяла, че извърши този план в къси периоди “, съобщи в приветствието си министър Петков. Той показа задоволството си, че и близкият освежен градски басейн, открит през това лято, и тази постройка, към този момент се употребяват интензивно от жителите на града за отдих и спорт.
„ Бяла се трансформира доста бързо. Трябва да вярвате и помагате на кмета това да продължи “, посочи на собствен ред Пламен Нунев, който напомни какво са представлявали обектите в региона преди 30 години. Той благодари за положените старания от страна на кмета, и неговия екип, а също по този начин и на министъра за финансовата поддръжка посредством план „ Красива България “ за случването на планове в полза на локалната общественост в цялата област.
Поетият ангажимент от общинското управление да се развива футбола и други спортове минава през ремонт и на градския стадион, което може да стане в околните 2 – 3 години.
В събитието взеха присъединяване шефът на Агенцията по заетостта Драгомир Николов, ръководителят на Общински съвет – Бяла Мариан Антанов, кметът на Община Бяла Димитър Славов и други
Народните представители и министърът прерязаха лентата на напълно ремонтираната и санирана двуетажна постройка със съблекални за футболистите, административни пространства и други, която е издигната през 1983 година, само че не бе в положително положение. Тя разполага със застроена повърхност от 237.6 м2 и РЗП 495.17 м2. Там са сменени покрив, главно е изменен интериора, приложени са и ограничения за енергийна успеваемост. Срокът за осъществяване тук бе 4 месеца, а цената - над 134 хиляди лв..
Малко преди този момент гостите на града и техните домакини разгледаха напредъка по плана за възобновяване паметника на Панайот Волов, намиращ се на изхода на града. Те поставиха цветя пред монумента, а кметът Славов изясни по какъв начин е осъществено облагородяване на прилежащото пространство. Поставена е нова мраморна плоча, инсталирано е осветяване и са завършени пътеки с прилежащи зелени площи и пейки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР