Русе. Георги Кръстев бе представен официално като областен координатор на

...
Русе. Георги Кръстев бе представен официално като областен координатор на
Коментари Харесай

Георги Кръстев е новият областен координатор на ГЕРБ - Русе

Русе. Георги Кръстев бе показан публично като регионален координатор на ГЕРБ-Русе нощес. Това се случи в наличието на Деница Сачева – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на досегашния регионален координатор на партията в Русе Пламен Нунев, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . С членове на ГЕРБ в дунавския град се срещнаха още Красен Кралев, Алисе Муртезова и Десислава Атанасова.

Деница Сачева разгласи, че лидер на листата още веднъж ще бъде Красен Кралев, на второ място в листата на ГЕРБ ще е Алисе Муртезова, а на трето място ще бъде Десислава Атанасова. За ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ е определен Валентин Колев, а негови заместници ще са Емил Милушев и Бедрос Пехливанян. В щаба влиза и новият регионален координатор Георги Кръстев.

„ Това е огромна отговорност, която съзнавам. Благодаря на Изпълнителната комисия и на господин Нунев, за мен той е човек с скъп опит ", съобщи Георги Кръстев по време на срещата. Новият регионален координатор на ГЕРБ в Русе се обърна към присъстващите с апел за обединяване и положителна акция. Георги Кръстев благодари на Бойко Борисов за голямото доверие, което му се гласоподава.

Пред членовете на ГЕРБ Пламен Нунев напомни, че след загубите на парламентарните и на локалните избори в Русе е взел решение да се отдръпна от поста регионален координатор на партията. „ Хора с бели коси като нас би трябвало да създадат крачка обратно и да дадат път на младежи, какъвто е новият регионален координатор Георги Кръстев. Съветът ми към него е да се учи от хората с опит и да бъде отборен състезател ", съобщи Пламен Нунев. Той благодари на всички, с които е работил от началото на 2006 година досега, както и за безрезервната поддръжка, която е усещал през годините.

По думите на Деница Сачева, против ГЕРБ има сериозен фронт и се води невиждана компроматна война. „ Чрез необятно обединяване от хора, които гледат в една посока, ще се представим съществено на идващите парламентарни избори. Всички дружно ще създадем ГЕРБ по-силен. Това е огромната ни идея и вяра за над 800 000 българи, с цел да може партията още веднъж да бъде първа политическа мощ и да излъчи устойчиво ръководство ", сподели още тя.

„ Радвам се, че ще работим още веднъж дружно. Благодаря ви, че ме приехте. Благодаря и за метода, по който се справихме. Сега би трябвало да поставим още повече старания и съм уверен, че ще се поздравим с победа в Русенска област и България. Ще съм благополучен да водим тази борба дружно! ", съобщи Красен Кралев в умозаключение.

Георги Кръстев е роден през декември 1999 година в гр. Русе. Завършва Математическата гимназия „ Баба Тонка " с отличие и сега е третокурсник по специалността „ Право " в Русенски университет " Ангел Кънчев ". През 2020 година е номиниран от Юридическия факултет за премията " Студент на годината ". Участва в студентски научни сесии, където показва свои отчети в региона на разнообразни правни браншове. Същата година е определен за присъединяване в програмата „ Млади политици на изборни длъжности " на Европейския комитет на районите.
Още преди да навърши пълноправие има забележителни триумфи: става най-младият „ Президент за един ден " ; взе участие в плановете „ Euroscola " и „ European Youth Event " в Европейския парламент; притежател е на голям брой грамоти и плакети за публично значимите му действия.
На постоянните парламентарни избори за 45-то Народно заседание Георги Кръстев бе най-младият претендент за депутат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР