Русата Златка и съпруга й Карен са се отдали на

...
Русата Златка и съпруга й Карен са се отдали на
Коментари Харесай

Фенове на Русата Златка й скочиха за външния й вид

Русата Златка и брачна половинка й Карен са се отдали на релакс в Дубай. От там русокоската се включи в диалог с почитателите си. Като взе да им изяснява по какъв начин с мъжа си са посетили президентския апартамент в Бурдж ал Араб. Но  на Златка й се наложи да отговори и на един неуместен въпрос.

Моралисти  и злобари й скочиха за външния тип и се чудят по какъв начин консервативните хора в Дубай възприемат големите й гърди.

Новоизпечената госпожа Хачатрян се направи, че не схваща въпроса и ги попита какво й има на външния тип? Възмути се русата секс бомба и отвърна на недоброжелателите си: „ Един подобен огромен бюст като моя не е нищо впечатляващо в Дубай. Това е нещо напълно обикновено, озъби им се тя.

Запитана още дали с Карен посещават забележителности, Златка им описа, че със законния си брачен партньор са били на обиколка в президентския апартамент, който се намира в най-високата постройка в света в Дубай.

Който коства по 40 бона на вечер. Само, че сега е затворен единствено за гости и не се отдава чартърен. Злати призна, че изначало била скептична. Но в следствие се впечатлила от лукса и разкоша, който видяла в скъпарския апартамент.

Автор: Телеграф

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР