Русата фолк фурия Андреа за пореден път си показа змийския

...
Русата фолк фурия Андреа за пореден път си показа змийския
Коментари Харесай

Андреа заплаши Диона: Ще ти счупя главата, обещавам!

Русата фолк хала Андреа за следващ път си сподели змийския език и скочи против своя колежка по най-вулгарния метод, заплашвайки я, че ще ѝ счупи главата.

Този път Диона се оказа " черната овца " в очите на някогашната на Кубрат Пулев, която все по-често си разрешава да заплашва и да се държи несъответстващо, с което губи и малко останалите си фенове, написа Шоу Блиц.

В основата на абсурда сред двете певици е озвучителят на Андреа. Диона схванала, че към този момент не работи с колежката ѝ и решила да го потърси за взаимна работа. Това достигнало до ушите на някогашната Пулевица и решила да си разчисти сметките с Диона.

Блондинката незабавно написала на колежката си, че не ѝ е прелестно да се занимава с нейния озвучител. Диона пък ѝ изяснява, че си търси човек за работа и откакто схванала, че не работят дружно, решила да го предложения. Но това не стопира Андреа да прекрачи всевъзможни колегиални връзки и да реши да заплашва Диона. " Следващият път ще ти счупя главата ", заканва ѝ се тя.

Диона не ѝ остана длъжна и съобщи, че " ще си намеря озвучител, само че твоят ще стои без работа с теб ". С тези думи смачка и самочувствието на певицата, която от водещо име в попфолка се трансформира в никому търсена певица с доста невисок хонорар и въпреки всичко без участия.

Колежки на Андреа шушукат, че въпросният озвучител не е напълно апатичен на Андреа и с изключение на сътрудници от години са и освен това. Това изяснява ревностната реакция на Андреа и за какво не желае да го пусне да работи с други.







Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР