Румен Русев е новият временен кмет на Младост. Той е

...
Румен Русев е новият временен кмет на Младост. Той е
Коментари Харесай

Румен Русев ще замества Клисуров като временен кмет на Младост

Румен Русев е новият краткотраен кмет на " Младост ". Той е назначен на поста от Владимир Клисуров, който излиза в отпуск. Това стана ясно през днешния ден на брифинг в регион " Младост ".
Владимир Клисуров беше посочен за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на " Младост " от задържаната кметица Десилава Иванчева. Днес той за следващ път съобщи, че не се усеща задоволително способен за поста и не може да придвижва преписките за строителството в " Младост ".
Въпросът с неговата оставка е доста комплициран юридически и по тази причина към момента не може да се каже кой сега е кмет на регион " Младост ". Тази заран Владимир Клисуров е подал своята оставка пред Столичния общински съвет в лицето на Елен Герджиков, кмета на София Йорданка Фандъкова и до районния кмет на " Младост ", който към момента е Десислава Иванчева. Тя обаче е в ареста поради рушвет и не може да разпише неговата оставка. Докато механически се решат нещата, Клисуров излиза в отпуск и назначава арх. Румен Русев за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на " Младост ".
По мотив изказванията на Клисуров, че не желае да си цапа ръцете с окепазяването и застрояването на " Младост ", арх. Русев съобщи, че ще подпише всички законосъобразни преписки, които са стигнали до него. " Да, ще си изцапам ръцете ", съобщи пред Българска национална телевизия арх. Румен Русев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР