Румен Радев ще понесе отговорност за провала на служебното правителство,

...
Румен Радев ще понесе отговорност за провала на служебното правителство,
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Румен Радев ще понесе отговорност за провала на служебното правителство

" Румен Радев ще понесе отговорност за неуспеха на служебното държавно управление, а се вижда, че индикаторите към този момент са по-лоши от ръководството на Борисов и затъва допълнително и повече проблеми ", съобщи по NOVA NEWS Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на президента Радев, шеф на институт за разбори „ РЕГО “.

" Румен Радев разрушава партийната система, което дестабилизира и страната. Българска социалистическа партия четири години под управлението на Корнелия Нинова беше постоянна съпротива, след този интервал и дестабилизацията, вътрешната съпротива, която бе подкрепена от разнообразни страни, даде своите резултати ", разяснява Методиев.

Той добави, че въведените и насадени разграничителни линии в обществото се задълбочават.

" Не би трябвало да настройваме един против различен хората и партиите, това не може да прави един президент ", уверен е политологът.

За него Румен Радев е разцепил Българска социалистическа партия поради жадност за власт, а самото управление на " Демократична България " е влезнало в колаборация с " Дондуков " 2. Постигнало се е и разтрошаване на групата на " ИТН " със кавги.

Според него обществото и политическата класа имат потребност от упътвания за взимане на най-правилни решения, с цел да се избавим от последните места в Европа по редица индикатори.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР