Румен Радев ще атакува местните набори наесен със свои доверени

...
Румен Радев ще атакува местните набори наесен със свои доверени
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА! Ето ги кметовете на Румен Радев

Румен Радев ще нападна локалните набори наесен със свои доверени хора и сега лобира измежду локалната власт, с цел да си обезпечи нови попълнения наесен, които да може да сложи като кметове или общински съветници, твърди „ Уикенд “.

Пръв призна, без да загатва президента за трамплин в политиката, някогашният Министерство на вътрешните работи началник Иван Демерджиев, за който настойчиво се приказва, че под давлението на Румен Радев ще се пусне за кмет на Пловдив, за което Narod.bg към този момент заяви.

Според информацията президентът имал авариен вид – в случай че Демерджиев не стане кмет, може да се класира за предстоящ длъжностен министър. При упования скръбен завършек на порочната ротационна коалиция президентът щял да стартира юриста за министър председател, а досегашния длъжностен министър-председател Гълъб Донев – за вицепремиер и министър на обществената политика.

Друг длъжностен шеф – Иван Шишков, който бе отпред на Министерство на регионалното развитие, обмисля дали да не се кандидатира за кмет на София. Архитектът нескромно твърди, че столичани харесвали работата му като мотив да се впусне в борбата наесен.

Реклама

За смут на медиците някогашният здравен министър Асен Меджидиев, за който Narod.bg ще разкрие отвратителни детайлности за издевателства до момента в който бе на върха във ведомството, щял да се опитва за кмет на Кюстендил.

Най-големият коз на Румен Радев обаче бил в Бургас. Държавният глава и неговите емисари към този момент провели няколко диалога с Димитър Николов, за който се чака наесен да се яви отново на избори, само че не от ГЕРБ, а като самостоятелен, или по-скоро като „ президентски кмет “.

Упорито се приказва, че такива ще станат още пробитите градоначалници на Стара Загора и Враца – Живко Тодоров и Калин Каменов.

Да се кандидатира за кмет на Велико Търново била увещавана Весела Лечева, брачната половинка на схемаджията Сотир Ушев, само че все още няма получен одобрителен отговор.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР