Румен Радев се нахвърли с нови критики към управляващото мнозинство.

...
Румен Радев се нахвърли с нови критики към управляващото мнозинство.
Коментари Харесай

Радев нарече Пеевски "дребна душица", която подозира своите низости у другите

Румен Радев се нахвърли с нови рецензии към ръководещото болшинство. Пред публицисти протежето на ген. Решетников съобщи, че цялата режисирана нервност издава боязън от нова партия.
 
" Този хор на страха сплоти партиите в сглобката и дребните политически обединения, които дружно се усещат застрашени от ерозията на доверието. Опитомяването на водачите на ПП-ДБ дава някакви очаквания някому, че могат да подходят и към президентската институция по този начин, само че това няма да се случи ", сподели Румен Радев.
 
Появата на опция е неизбежна. Българите чакат поява на политическа опция, добави той. По думите му такава била нужна, с цел да се върне нормалността и европейската вероятност. Радев отхвърли да даде безапелационен отговор дали ще оглави своя партия.
 
Той отговори и на обвиняванията на Делян Пеевски, който назова " господин Магнитски ".
" Една от най-отблъскващите навици в дребните души е това, че подозират своите низости у другите ", сподели президентът, цитирайки Оноре дьо Балзак.
 
На собствен ред Радев също настоя за инспекции. " Призовавам способените органи да извадят всички сигнали, преписки и каузи за БТК, " Булгартабак ", КТБ, ББР, язовири, магистрати, " Митници ", " Дунарит ", отравянето на Гебрев, офшорки, сложени лица – притежатели на парцели, хотели. Останаха ужасно доста въпроси да висят. Обществото ни чака отговори. Как да се борим с корупцията освен това състояние? ".
 
Запитан по какъв начин ще работи при ротацията, той разгласи, че ще следва наредбите в Конституцията.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР