Румен Радев се доказа като един от най-силните участници в

...
Румен Радев се доказа като един от най-силните участници в
Коментари Харесай

Румен Радев след Игри на волята: Приех втората раздяла с Мудева по-тежко

Румен Радев се потвърди като един от най-силните участници в тазгодишния сезон на " Игри на волята ", само че за жалост не извади шанс тъкмо когато той му беше най-нужен. Бившият джудист и сегашен модел падна в изключителна елиминационна борба , защитавайки достойнството на на Амазонките, макар че самият той не беше отговорен за наказването им. Така той остави половинката си Теодора Мудева сама в играта.

Двойката на Румен Радев и Теодора Мудева сподели едни от най-емоционалните моменти в 5 сезон на " Игри на волята " и отпадането на някогашния състезател от риалитито сложи съкрушителния завършек на тяхното общо присъединяване в тази конкуренция. Мудева го чакаше със свито сърце цяла вечер, до момента в който на сутринта не научи, че приятелят ѝ е напуснал играта вечно. Тази вест докара до доста сълзи, страдание, само че и предпочитание за възмездие от страна на Мудева, която счита, че различен е трябвало да поеме отговорността за грешките на племето.

Румен Радев даде особено изявление за предаването " На кафе ", където описа за адреналина и страстите, които е изпитал в предаването. Той призна, че е претърпял извънредно тежко загубата си, тъй като е желал да взе участие в още игри на арената. 

„ Не съумях по време на борбата да запазя хладнокръвие и да си овладея адреналина. Това при мен е проблем, и то освен в „ Игри на волята “, само че и в живота. Не съм балансиран и когато има нещо, е допустимо да се изнервя. Това доста ми попречи “, споделя участникът.

Другото му огромно страдание е, че не е съумял да продължи играта един до друг с половинката си , тъкмо откакто са съумели да се съберат в един тим. 

Румен имаше сложен престой в рисковото риалити. Наложи се да издържи дълги седмици на Чистилището и макар борбите, в които участваше, все на косъм се разминаваше от успеха. След като съумя да се събере с обичаната си Теодора Мудева и да влезе в племето на Амазонките, насладата им не търпя дълго.
                             

„ Когато трябваше да се разделя с Теди при отпадането ми, ми беше по-трудно, в сравнение с първоначално, когато отидох на Чистилището. Там бях със смесени страсти, защото се ядосвах, че изгубих играта, само че имах вяра, че ще се забележим. Сега ми беше много мъчно, тъй като имахме опция двамата да продължим дружно напред, " сподели Радев.

" Теди сподели темперамент и качества, които хората не подозираха, че има. Има воля и хъс за победа, които доста ѝ помагат. Това, че ме няма, няма да ѝ повлияе доста. Влязла е да играе играта и съм сигурен, че ще се оправи доста добре “, безапелационен е Радев.

След излъчването на епизода с отпадането на Румен Радев, Мудева разгласява прочувствено известие в своя Instagram профил.
                             

" Моето мощно момче! ❤️ Ти беше откровен, автентичен, не се опасяваше да показваш хубавите и неприятните черти от характера си, не се прикриваше, не се срамуваше от страстите си и ги показваше, тъй като същинските хора вършат по този начин! Не те беше боязън да изразяваш мнението си, не се скри нито един път! Не си съвършен, само че кой пък е!? И за какво би трябвало да сме съвършени, с цел да бъдем харесвани и одобрявани, може би?! Ти мина през “Ада ” на тази игра, малко на брой ще го схванат и оценят. Мина през всички компликации и се оправи с тях, излизаш от играта като почтено момче с правила, към този момент мъж! Благодаря на  , че ни избраха да преживеем това, въпреки и за малко дружно в играта, научихме доста! Ще ми бъде мъчно без теб, само че ще се боря за двама ни! Обещавам! "

Остава да забележим по какъв начин ще играе Теодора Мудева играта без наличието на половинката си, дали това ще я направи по-слаба или по-силна. 

Хубата вест е, че за Румен и Теди предстоят доста светли дни - двойката се сгоди след излизането им от риалитито, а кума на сватбата им ще бъде Мария Оряшкова от племето на Амазонките.

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР