Румен Радев и Бойко Борисов водят политическия инженеринг в БСП

...
Румен Радев и Бойко Борисов водят политическия инженеринг в БСП
Коментари Харесай

Методиев стреля: Радев и Борисов водят инженеринга в БСП

Румен Радев и Бойко Борисов водят политическия инженеринг в Българска социалистическа партия и вътрешната съпротива. Тази позиция изрази пред БиТиВи Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на Корнелия Нинова и на Румен Радев.

С Радев се скарахме, тъй като се опитваше да смъкна Корнелия Нинова, акцентира той. По думите му Борисов си направил " Демократична България " (ДБ), а Радев първо " ИТН " (ИТН), след това " Продължаваме промяната " (ПП), а в този момент и " Български Възход " на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев.

Служебното държавно управление затъна в най-голямата чистка за последните години, счита Методиев. Със описи се изчиствали хората. Опитват се да овладеят страната, върви фашизоидна чистка, сподели той. Връщали се на власт калинките на ГЕРБ,според него.

По думите му икономическите ползи на президента са в основата на разрива с Политическа партия, съгласно Методиев като той добави, че очевидно президентът желае всички да му козируват. В момента в страната върви пълзящ боен прелом, съгласно политолога. Методиев трябвало да избира да взе участие в преврата против Нинова или да напусне Румен Радев през 2020 и съгласно него президентът имал собствен претендент за водач на Българска социалистическа партия.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР