Румънци открили трупа на паркинг Открити са следи от влаченеТруп

...
Румънци открили трупа на паркинг Открити са следи от влаченеТруп
Коментари Харесай

Германски турист убит на Златни пясъци

Румънци разкрили натрупа на паркинг
Открити са следи от влачене

Труп на немски екскурзиант с обезобразена глава беше открит на инвалиден паркинг в курорта Златни пясъци. На тялото се натъкнали към 6.30 ч. зад хотел “Дана Палас” ранобудни румънци. Пет минути по-късно те подали сигнал в полицията. Няколко часа по-късно, след оглед на местопроизшествието проверяващите откриха самоличността на починалия - това е 31-годишният В. М. Германецът бил посетител на прилежащ хотел. Пристигнал преди няколко дни с група от 14 души, които ще бъдат разпитани.

“Работим по разнообразни версии, в това число и за ликвидиране, само че следствието още е в доста ранен етап”, сподели пред “Труд” окръжният прокурор на Варна Красимир Конов. Според него идната аутопсия ще хвърли светлина върху аргументите за гибелта на екскурзианта и ще откри дали тя е настъпила след рухване от високо или от нанесен побой.

Основната версия, по която работи полицията е обир, тъй като у убития екскурзиант не са открити пари и документи. Според първичната информация е имало следи от влачене. Полицията е разпитала чиновниците на рецепцията на хотел “Дана Палас”. Иззети са записите от всички камери, намиращи се в региона и криминалисти считат, че това ще хвърли светлина какво се е случило в нощта против вторник.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР