Румънският боец Флорин Лупу ще се изправи срешу Махмуд Убиеца

...
Румънският боец Флорин Лупу ще се изправи срешу Махмуд Убиеца
Коментари Харесай

Гладиаторска битка в Арена София

Румънският войник Флорин Лупу ще се изправи срешу Махмуд " Убиеца " Мандо в една от борбите на идната галавечер по бокс с голи ръце на американската организация Bare Knuckle Fighting Championship.

Събитието ще се организира на 17-ти ноември в столичната зала " Арена София " и ще включва едни от топ бойците на България, които ще се изправят против първенци от други страни в борби без ръкавици в първото издание на BKFC в Европа.

Флорин Лупу е деец от кикбокса, където има над 70 професионални срещи по К1 с над 40 победи, а половината му от успехите идват с нокаут.

Румънецът търси борбите в стойка и също по този начин има 2 професионални дуела в бокса, както и 6 борби в бокса с голи ръце.

Лупу е първенец на BKB за Канада и е извънредно динамичен и рисков съперник, който излиза единствено за две неща - да приспи съперника си на кръга и да вдигне публиката на крайници от столовете им.

Той идва жаден за победа и сега е в серия от 2 следващи триумфа точно в борбите с голи ръце.

Срещу него ще излезе Махмуд Мандо от Египет. Прякорът му е " Убиецът " и се състезава в разнообразни интернационалните шампионати  предимно по правилника на ММА.

Той е първенец по кикбокс на EKF в Египет и въпреки да е сложен войник, силата му е в багра в стойка и идва със поръчка за тежък нокаут и победа.

Главната борба на вечерта ще бъде сред Росен Димитров " Близнака " и Тодор Желязков. Двамата ветерани в бойните спортове имат остаряла омраза между тях и напрежението преди борбата им е голямо.

Освен тях доста от първенците на България и топ бойци в разнообразни дисциплини като Георги Валентинов, Владислав Кънчев, Мариян Димитров, Калоян Колев и доста други, които също ще се качат на кръга с цел да покажат уменията си против топ бойци от 10 разнообразни страни.

mmm.bg

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР