Румънската суперзвезда INNA беше гост изпълнител на първото парти от

...
Румънската суперзвезда INNA беше гост изпълнител на първото парти от
Коментари Харесай

Румънската музикална сензация INNA гостува на първото парти от серията MEGAMI MASH-UP

Румънската суперзвезда INNA беше посетител реализатор на първото празненство от серията MEGAMI MASH-UP на 29 ноември. Певицата, която е най-популярният музикален експорт от северната ни съседка с милиони продадени албуми по света, забавлява публиката в клуба повече от час.

След нейния live set DJ Spirit предложи на клиентите на Megami Club – Hotel Marinela най-популярните Hip-hop, Reggaeton, R&B и House шлагери, а за шоуто на сцената се погрижиха таньори от балет „ Мегами “, акробати и пърформанс актьори. Venci Venc` (без дуетната си половинка Pavell) беше измежду известните лица на празненството. Интернет сензацията Фавиол Сефери също беше измежду VIP гостите на празненството.

Серията празненства MEGAMI MASH-UP, които ще се случват всяка сряда в Megami Club – Hotel Marinela, ще предложат на публиката осъществявания онлайн на международни и български реализатори и DJ сетове с най-харесваните Hip-hop, Reggaeton, R&B и House шлагери.

Всяка сряда в Megami Club – Hotel Marinela ще гостуват международни и български реализатори и ще звучат най-харесваните Hip-hop, Reggaeton, R&B и House шлагери.

Следващата сряда – 6 декември – посетител реализатор на MEGAMI MASH-UP ще бъде Гери-Никол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР