Румънската Национална дирекция за борба с корупцията (НДБК) съобщи, че

...
Румънската Национална дирекция за борба с корупцията (НДБК) съобщи, че
Коментари Харесай

Балкански схеми! Съмнения за корупция при покупката на ваксини срещу COVID-19

Румънската Национална дирекция за битка с корупцията (НДБК) заяви, че е записала наказателно дело против незнаен причинител, обект на което е методът на покупка на дозите ваксини против КОВИД-19 от началото на пандемията до момента, оповестява уеб сайтът Зиаре, представен от Българска телеграфна агенция.

" Наказателното гонене се прави във връзка с действието, надлежно корист със служебно състояние за приемане на непозволени изгоди за себе си или за различен. Следователно в този миг нито едно лице няма качество на обвинен или обвинен ", заяви НДБК.

Антикорупционната прокуратура изясни, че на този стадий от следствието се събират нужните доказателства, с цел да се оцени дали е осъществено или не действие от углавен темперамент.

Досега Румъния е купила над 18 милиона дози ваксини против КОВИД-19, а на склад се намират сега близо 3 милиона дози, отбелязва Зиаре.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР