Румънската дирекция за разследване на организираната престъпност и тероризма, която

...
Румънската дирекция за разследване на организираната престъпност и тероризма, която
Коментари Харесай

Арестуваха Андрю Тейт, който се подигра на Грета Тунберг, за...


Румънската дирекция за следствие на проведената престъпност и тероризма, която чака девет месеца братята Тейт да се завърнат в Румъния, ги задържа по обвинявания за трафик и употреба на дами, оповестява румънското издание Gândul.

Интересното е, че румънските управляващи научили, че братята са на тяхна територия от видео, предопределено за Грета Тунберг, което Андрю Тейт е разгласил в туитър.

По рано тази седмица Андрю Тейт се заяде с климатичната активистка, като се похвали със своята сбирка от 33 автомобила, които харчат доста и още повече замърсяват околната среда, като се обърна към нея:

" Моля, прати ми имейл, с цел да ти дам пълен лист на колите си и съответните големи излъчвания, които създават ".

 

" Да, апелирам, просветете ме, пишете ми на електронната поща малъкпенис@започнидаживеешсвояживот.com ",  е отговорът на Грета Тунберг.

Това се трансформира в една от най-популярните изявления в Twitter за всички времена.

Андрю Тейт разгласява самобитен видео отговор. Той е облечен с тога и пуши пура. На видеото се вижда по какъв начин някой му подава пица в картонена кутия, а Тейт насочва следващото си заяждане към Тунберг, казвайки, че в никакъв случай не би я рециклирал.

Часове по-късно Тейт е задържан в Румъния дружно с брат си Тристан Тейт по отношение на дело за трафик на хора и употреба на дами.

Твърди се, че това в никакъв случай не би се случило, в случай че кутията от пица в отговора до Грета не бе влезнала в кадър.
 
 

Надписът е от румънска верига пицарии. Това оказва помощ на румънските управляващи да потвърдят, че Тейт се намира на тяхна територия и да работят. Те от дълго време наблюдават обществените му мрежи.

Разбира се, Грета Тунберг не пропусна опцията да си " върне " на Андрю Тейт за заяждането. Веднага след новината за ареста му тя туитна:

" Ето какво се случва, когато не си рециклираш кутиите от пица ".

Бившият кикбоксьор Андрю Тейт е прочут със сексистките си мнения в обществените мрежи. Facebook и инстаграм към този момент не разрешиха профилите му точно поради женомразки изявления. YouTube последва образеца им. TikTok също по този начин продължава да изтрива наличието, което почитателите на инфлуенсъра разгласяват там.

Тейт печели милиони месечно от програмата си Hustler`s University - де факто мрежа от глупи в платформата Дискорд, като всеки консуматор заплаща по 50 $ месечно членски импорт. Клиентите получават базисни уроци за печелене на пари, които напълно гратис могат да бъдат открити в " Google " и " Уикипедия ". До края на август 2022 година " университетът " оферираше способ за " студентите " да печелят пари, като популяризират линкове за присъединение към програмата. При въвеждането на нов " студент " поканилият го взимаше дребен бонус. Така на процедура Hustler`s University функционираше като  класическа пирамида . Тази скица бе прекъсната в края на лятото, откакто Тейт бе изхвърлен от упоменатите нагоре обществени мрежи. Днес в " университета " на арестувания инфлуенсър има над 100 000 души.   

Тейт и почитателите му употребяват доста известни изрази от екшъна  " Матрицата " - при присъединението към Hustler`s University " студентите пият " аленото хапче " и " напущат " Матрицата ". След новината за ареста лицата, поддържащи профила на Тейт в " Туитър ", разгласиха следното известие в обществената мрежа:

" Матрицата изпрати своите сътрудници ".

Илон Мъск застава твърдо зад арестувания за трафик на хора кикбоксьор. Собственикът на " Туитър " показа на профила си фотография на Нео от " Матрицата " със известието:

" Ами в случай че ви кажа, че единственият метод да избягате от " Матрицата " е да забравите всичко, което сте научили и да построите отначало цялата си система от вярвания на основата на сериозното мислене и анализирането ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР