Рубриката риск печели, риск губи се оказа една от най-успешните

...
Рубриката риск печели, риск губи се оказа една от най-успешните
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициенти за днес

Рубриката " риск печели, риск губи " се оказа една от най-успешните от старта на секция " Прогнози ". Изборът ни от мачове, в които търсим футболни прогнози на високи коефициенти, към този момент е сполучлив, като се надяваме да продължим сполучливата серия с нова порция оферти от света на футбола . Ето ги и тях:
21:45 часа: Сейнт Джонстън - Ливингстън
В различен мач от шотландския футболен хайлайф Сейнт Джонстън приема Ливингстън на своя „ МакДиърмъд Парк” в Пърт. Домакините се любуват на два следващи мача с победи, надделявайки опашкарите в таблицата Сейнт Мирън и Дънди. Именно против Дънди пък Ливингстън позволи необичайно тъждество, а в допълнение загуби от Хартс и Хибърниън в последните си три срещи.
Друга значима точка за този залог е, че в последните седем гостувания на Ливингстън в Сейнт Джонстън, то тимът позволява тежки провали. Само едно от седемте е изгубено минимално, а цифровите изражения в другите мачове са в действителност съществени (2:5, 2:5, 0:2, 0:1, 0:3, 0:2). Тук можете умерено да заложите победа за домакините на 2,10 коефициент, а залога го считаме за рисков, защото и двата тима са в средата на класирането без ясна концепция кой къде ще играе след края на постоянния сезон.
Рискова прогноза: Победа за Сейнт Джонстън – 1 (коефициент 2.12)

22:30 часа: Севиля - Барселона
Четвъртфиналната фаза за Купата на краля ни показва зрелищен конфликт сред два от най-хубавите тимове на Перинейския полуостров - Севиля против Барселона. Мачът ще се изиграе в " крепостта " на Севиля - " Естадио Рамон Санчес Писхуан ", а за каталунците следва тежко посещение, в което равенството би бил приемлив резултат, имайки поради идния реванш на " Камп Ноу " след седмица. Двубоят се обрисува да бъде равносилен, а тъждество сред двата отбора наподобява изцяло вероятен сюжет. Коефициент - 4.00.
Рискова прогноза : Равенство (коефициент 4.00)
21:45 часа: Мехелен - Сейнт Жилоаз
В първи полуфинал за Купата на Белгия един против различен се изправят тимовете на Мехелен и Ст. Жилоаз, които са част от втория ешалон на белгийския шампионат, като са измежду водачите в шампионата. Мехелен е безапелационен лидер като си подсигурява и присъединяване в плейоф за влизане в елита и в този момент задачата пред тима е само класирането за край за Купата. Мехелен играе мощно като хазаин на днешния си противник, като е в серия от 4 победи и 1 тъждество против Жилоаз от началото на 2017 година насам. Коефициентът за победа на домакините е прекомерно вкусен, с цел да не се опита.
Рискова прогноза : Мехелен да завоюва (коефициент 2.00)
Съветът ни е да играете всеки мач на " сингъл ", а не в композиция, само че в случай че въпреки всичко желаете, може да се играе система " трикси ". Общият коефициент, който се получава, е 16.96, като можете да се възползвате от
бонус 100% депозит до 100 лв. в 7777.bg .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР