Розовото злато не е нова тенденция... Но що се отнася

...
Розовото злато не е нова тенденция... Но що се отнася
Коментари Харесай

Новата мода в косите на 2018-а: розово злато

Розовото злато не е нова наклонност... Но що се отнася до цветовете в косите! Да, това е шлагерът на прическите за 2018-а!

Красивият пастелен цвят е един от най-желаните и желани хрумвания за прохлада в косите от дамите в обществената мрежа.

На него залагат и известни персони като Сиена Милър и Мери Чартерис.

 c cosmopolitan.com

Цветът е прелестен, тъй като отива както на брюнетки, по този начин и на русокоски (естествени или изрусени). Разбира се, даже и на червенокоски.

Той се слага върху косата в духа на омбрето, не от самия корен, а от равнище най-малко 10 см от растежа на косъма.

Също по този начин основава компактност и искра на косъма. Предпочитан е и тъй като не изтощава косата, както го вършат по-агресивни цветове при отнасяне.

 ж cosmopolitan.com

Определено в случай че търсите ентусиазъм за косата си и имате потребност от смяна, 2018-а година "подарява " точно тази концепция - косата розово злато.

Още повече, че идва пролет. А в случай че цветът ви хареса тооолкова доста (както евентуално ще стане), можете да го освежите при започване на есента, откакто сте му се порадвали през прелестното лято.

 г

Припомнете си още:
Ще се осмелите ли: Коса , боядисана в лилаво Ах, този рус, рус цвят Трендът за 2016: Ярките цветове в косата изместват естествените Не довършвай плитката си: прическата на есен 2015-а Още повече цвят и въодушевление за косата Колко пъти сменяме прическата си
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР