Рой Кийн казва, че Манчестър Юнайтед вече не всява страх

...
Рой Кийн казва, че Манчестър Юнайтед вече не всява страх
Коментари Харесай

Рой Кийн критикува мекия Манчестър Юнайтед - и сочи пръста на вината към Ерик тен Хаг

Рой Кийн споделя, че Манчестър Юнайтед към този момент не всява боязън у противниците си и упрекна някогашния си клуб, че е мек.

Легендата на Юнайтед Кийн съобщи, че Олд Трафорд е изгубил фактора си на боязън за гостуващите тимове след един от най-лошите стартове на клуба в акция във Висшата лига. Засегнатият от рецесията тим на Ерик загар Хаг загуби 14 мача във всички надпревари този сезон – в това число девет в лигата – и отпадна от Шампионската лига и EFL Cup.

Бившият капитан на Юнайтед Кийн завоюва седем трофеи в лигата като част от всепобеждаващия тим на сър Алекс Фъргюсън, само че Червените дяволи не са били първенци от 2013 година Кийн подлага на критика настоящия тим и сподели: „ Те са блокирани сред чука и наковалнята.

„ Вие сте Манчестър Юнайтед, отговорността е върху вас, даже когато сте вкъщи – напрегнете мускули и, което е по-важно, всявайте боязън у съперниците им “ настройки. Но в този момент тимовете играят против Юнайтед и към този момент няма боязън. Мисля, че в този момент тимовете отиват на " Олд Трафорд " и им се н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР