Ротонда пише, позовавайки се на неназован източник, че Пригожин разпуска

...
Ротонда пише, позовавайки се на неназован източник, че Пригожин разпуска
Коментари Харесай

Пригожин ликвидира медийния си холдинг и фабриката за тролове

" Ротонда " написа, базирайки се на неназован източник, че Пригожин " разпуска медийния холдинг " Патриот ", в това число фабриката за тролове ".

Каналйт в Telegram: ВЧК-ОГПУ- също базирайки се на източник - написа: " Пригожин персонално e разгласи. ликвидацията на медийния холдинг " Патриот ". Всички чиновници се редуцират ".

Абас Джума, началник на управителния съвет на медийната група, на въпрос на " Медуза " дали управлението в действителност е било осведомено за ликвидацията, дава отговор, че " към момента не разяснява [това] ".

Достъпът до уеб страницата на медианата група " Патриот ", както и до уебсайтовете на съставляващите я " Федеральное агенство новостей ", " Народные новости ", " Икономика сегодня " и " Политика сегодня ", е блокиран в Русия, сочат данни на Роскомнадзор.

Освен това се оповестява, че " Невские новости ", които също са част от медийната група Патриот, са прекратили активността си.

До май тази година създателят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин се водеше ръководител на управителния съвет на медийната група " Патриот ". Както по-късно заяви RTVI, базирайки се на самия Пригожин, в този момент той е заместник-ръководител на попечителския съвет на медийната група.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР