Ротацията ще се реализира през март, процесът се дискутира достатъчно

...
Ротацията ще се реализира през март, процесът се дискутира достатъчно
Коментари Харесай

Росен Желязков в Благоевград: Ротацията ще стане през март

Ротацията ще се осъществя през март, процесът се дискутира задоволително намерено, транспарантно и предвидимо, сподели пред публицисти в Благоевград ръководителят на Народното събрание Росен Желязков. Повод за визитата му в града е партийно заседание на ГЕРБ на регионално равнище.


Първите български " зелени " затвори ще бъдат в Белене и Плевен
Той сподели, че не може разяснява решението на президента да не отиде на клетвата на новите конституционни съдии Десислава Атанасова и Борислав Белазелков, която се състоя през вчерашния ден. " Това е негово решение, не мога да разясня президентската институция ", сподели Росен Желязков, представен от Българска телеграфна агенция.

Той разяснява още, че не чака президентът да забави процедурата по ротация в държавното управление. " Няма учредения за такова нещо ", означи Желязков.

На въпрос по кое време ще бъде подготвен тунел " Железница " на автомагистрала " Струма ", ръководителят на Народното събрание сподели, че това е трябвало да стане преди повече от две години. " По този въпрос се обърнете към министъра на районното развиване и към Агенция " Пътна инфраструктура ". Ние от дълго време чакаме трафикът да се усили и да бъде пуснат тунелът, само че това е частичното решение. Голямото решение ще бъде, когато бъде пуснато и дефилето, само че това не го виждаме в средносрочна вероятност ", означи Росен Желязков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР