Ротацията май не се отлага - дълбокото ми убеждение, е

...
Ротацията май не се отлага - дълбокото ми убеждение, е
Коментари Харесай

Управляващите ще се споразумеят, смята Мира Добрева за ротацията

Ротацията май не се отсрочва - дълбокото ми разбиране, е че ръководещите ще се спогодят. Разочарована съм от Политическа партия, от която чакахме доста от тези млади и образовани хора, а се оказаха толкоз дребни. Те са отчаяние от първата минута - нищо от това, което беше говорено и обещавано, не стана. Те са едни неумели, груби, арогантни, извънредно неприятно владеещи политическия пиар.

Така социологът Мира Радева разяснява политическата конюнктура у нас в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

В студиото бе и коментаторът Ружа Райчева. Според нея около тази ротация блеснало огромното предпочитание на акад. Николай Денков към властта.
Политическа партия остана с едни останки в Народното събрание - няма ги доста хора като Асен Василев, Лена Бориславова, остана единствено Никола Минчев. И той като стане евродепутат, май ще остане им единствено Настимир Ананиев, само че той е всичко друго, само че не и Политическа партия.

Денков беше добър като министър, в този момент се оказа, че външният министър е най-важния пост в сглобката, добави Райчева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР