Ротацията е въпрос на време да се случи. Съществува възможност,

...
Ротацията е въпрос на време да се случи. Съществува възможност,
Коментари Харесай

Атанасов: Ротацията ще се случи, трябва реформа в службите

" Ротацията е въпрос на време да се случи. Съществува опция, в която и Габриел и Денков да имат роля във външната политика ". Това съобщи ген. Атанас Атанасов, водач на ДСБ в коридорите на Народното събрание.

" Ние чакаме акад. Денков и Мария Габриел да дойдат с готово предложение за нов състав на държавното управление. В момента има разискване, тъй че процесът тече. Страната има потребност от устойчиво държавно управление ", счита Атанасов.

На въпрос дали съгласно него външно министерство би трябвало да се оглави от ГЕРБ ген. Атанас Атанасов съобщи, че съществува опция, в която и Габриел и Денков да имат роля във външната политика.

" Въпрос на договаряния, ще се разберем ", увери водачът на ДСБ.

Ген. Атанасов акцентира, че е въпрос на време и промените в службите да бъдат факт.

" Има информация, че Глеб Мишин се оказва, че след ролята му в цялата спекулация с паспортите необезпокоявано е напуснал страната. Аз чаках да е задържан, тъй като има значителни данни за това, че той е взел участие в корупционни схеми за издаване на български поданство с подправени документи. Вместо това необезпокоявано е напуснал страната ", съобщи Атанасов, след което посочи, че ДАНС е издал мярка да не бъде позволен назад в страната.

" 10 години да не го пускат в страната. Всичко това приказва, че е бил под покровителството на службите. Ние ще работим това да се обясни, става известно че най-интензивното придвижване на преписки се е правило по време на служебните държавни управления ", разгласи още ген. Атанасов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР