Ротационният премиер казал, че най-важната задача на ръководеното от него

...
Ротационният премиер казал, че най-важната задача на ръководеното от него
Коментари Харесай

Волгин: Премиерът иска влизане в еврозоната, но не и българите

Ротационният министър председател споделил, че най-важната задача на ръководеното от него държавно управление била “по-пълната евроатлантическа интеграция на България ”, в това число и бързото влизане в Еврозоната. Това е следващото доказателство за тоталното разминаване на ползите на естествените хора с тези на ръководещите политици.

Това съобщи журналистът Петър Волгин в обществената мрежа Facebook. Той разяснява и допитванията измежду хората на социолозите.

Ето какво още написа той:

Всички социологически изследвания демонстрират, че както “евроатлантическата интеграция ”, по този начин и участието в Еврозоната доста, но в действителност доста едва вълнуват множеството българи. Повечето от нас се вълнуват за приходите си, за здравето – своето и на околните, за образованието на децата.

Работата е там, че такива като ротационния министър председател нямат сходни проблеми. С приходите им всичко е ок, което автоматизирано значи, че имат достъп до най-хубавите медицински грижи, както и опция да обезпечат най-хубавото обучение на децата си. Ето за какво ги вълнува толкоз доста “по-бързото влизане в Еврозоната ” и “по-пълната евроатлантическа интеграция ”.

Брюкселската “адженда ” въобще не е забавна на естествените българи. Те си имат задоволително съществени проблеми, за които да се тревожат. А “евроатлантизъмЪт ” е за случайниците във властта и за драпащите към нея натегачи.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР