Ростислав Начев е собственик и управител на NOBLE HOUSE. Той

...
Ростислав Начев е собственик и управител на NOBLE HOUSE. Той
Коментари Харесай

Лесно ли е да изградиш компания от нулата

Ростислав Начев е притежател и шеф на NOBLE HOUSE. Той е потомствен строител, който още от 12-годишен оказва помощ в фамилния бизнес на татко си и дядо си. Оттогава обича да е на обекта през всеки един стадий от строителния развой. Приема чиновниците и компанията си NOBLE HOUSE като свое семейство и всекидневно поставя грижи всички да са щастливи и горди, от това което вършат.

е една от най-бързо разрастващите се строително-инвестиционни компании в България. Само за 5 години от основаването си има повече от 40 плана в построяването на жилища и търговски обекти, главно в София и Бургас. Успехът й се дължи на прилагано качество без взаимни отстъпки и високи стандарти, които подсигуряват удовлетворени клиенти и доверие от сътрудниците. Амбицията на компанията е да остави диря като организация, подпомагаща млади експерти и бизнесмени. Активно взе участие в разнообразни екологични, стопански и обществени начинания.  

С Ростислав Начев беседваме за компликациите, през които е минал и опита, който е натрупал, с цел да стигне до сполучливата компания през днешния ден.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР