Росен Желязков изказа надежда след изборите да има както редовно

...
Росен Желязков изказа надежда след изборите да има както редовно
Коментари Харесай

Делян Добрев: ГЕРБ е единствената, която може да реши проблема с инфлацията


Росен Желязков изрече вяра след изборите да има както постоянно държавно управление, по този начин и да се откри консенсус за провеждането на правосъдната промяна

„ ГЕРБ е потвърдила, че може да се оправи с най-големия камшик на днешния ден – инфлацията. ГЕРБ е единствената, която може да реши този проблем. Тя направи по този начин, че за последните 2 години хората обедняха с почити 50 %. В Европа такава инфлация – няма ”, съобщи след тегленето на номерата на партиите в ЦИК пшредставителят на партията Делян Добрев.

„ През тези 8-12 години ръководство на ГЕРБ инфлацията беше сред 0 и 2 %. Не се вижда светлина в тунела. Ако ПП-ДБ са първи опасенията са ми, че те нямат решение на този въпрос или не са го декларирали. Не го слагат и като приоритет ”, добави той.

Росен Желязков разгласи, че кампанита стартира от през днешния ден, а задачата е ГЕРБ да са първи и да има консенсус за държавно управление, което да взема решение проблемите. „ Да съберем консенсус за осъществяване на правосъдната промяна, с цел да не е тя политически инжинеринг, а да имаме работещо правораздаване. Политическите ни съперници приказват за всеобхватна конституционна промяна, както и желанието за изменение на Наказателно-процесуалния кодекс ”, сподели Желязков.

Иначе в падналата им се бюлетина номер 2 за вота на 2 април от ГЕРБ обявиха, че това е единствено число.

Най-важно е да има политическа воля, да се образува ясно болшинство и държавно управление, което да носи отговорно, счита Томислав Дончев. Той сподели още, че ГЕРБ-СДС има професионално готова стратегия с съответни цели във всяка сфера и има воля да сформира кабинет.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР