Роналдо си отива, на Роналдо не му харесва в Реал,

...
Роналдо си отива, на Роналдо не му харесва в Реал,
Коментари Харесай

Какво е бъдещето на CR7? Отговори лично босът на Реал

Роналдо си отива, на Роналдо не му харесва в Реал, Роналдо не се усеща благополучен в Мадрид и желае да си тръгне... Такива заглавя не спираха да заливат испанската преса в последните месеци, намеквайки че Кристиано Роналдо желае да си тръгне от Реал Мадрид.

Но наподобява, че това изрично няма да се случи. И позицията пристигна не от кого да е, а от президента на "белите " Флорентино Перес. Той постави точка на спекулациите, че португалската звезда може да поеме към китайския шампионат.

"Той не ни е молил да напуща, няма такова нещо. Има контракт с нас за още дълго време. Когато резултатите не са положителни, обикновено е да пишете за такива неща ", съобщи Перес, само че беше натиснат от репортерите да приказва съответно за интереса на Гуангджоу Евъргранде. Там треньор е Луис Фелипе Сколари, който беше ментор на CR7 в националния тим.

"Когато имаш другар в Хонконг, обикновено е да го питаш какво е времето в Хонконг. Същото важи и за Китай, изцяло обикновено е ", отговори леко троснато Перес и постави завършек на спекулациите, че огромната звезда на тима може да напусне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР