Роналд Куман продължава очевидно да скърби за уволнението си от

...
Роналд Куман продължава очевидно да скърби за уволнението си от
Коментари Харесай

Куман отново си писа висока оценка за работата в Барселона

Роналд Куман продължава явно да скърби за уволнението си от Барселона, като за следващ път употребява медиите, с цел да си даде позитивна оценка на работата.

„ Болезнено е, когато не получиш опция, с цел да довършиш започнатото. За всички е очевидно, че финансовата обстановка в Барселона е доста неприятна. Не бих споделил, че свърших страхотна работа, само че не считам, че е прекомерно неприятна. Справих се добре в тази сложна конюнктура “, сподели Куман пред AK Coaches.

Легендарният защитник понесе най-тежкия удар от раздялата с Лионел Меси, защото бе заставен в придвижване да взема решение казуса с головете. Времето обаче стартира да лети прекомерно бързо за него и Жоан Лапорта се видя заставен да го освободи, с цел да върне на „ Ноу Камп “ Шави Ернандез. Тази рискова маневра се оказа печеливша, тъй като цялостната конюнктура в тима се усъвършенства осезаемо и в последна сметка Барса финишира в челото, въпреки и за пръв път от много години насам да остана без извоюван трофей.

Куман в това време бе назначен за селекционер на Нидерландия, откакто Луис ван Гал публично оваканти поста след Световното състезание в Катар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР