Ромският славей Софи Маринова продължава своята незабравима ваканция в Дубай.

...
Ромският славей Софи Маринова продължава своята незабравима ваканция в Дубай.
Коментари Харесай

Ах, Гринго май съжалява: Софи Маринова пуши наргиле и се вози на автомобил за 1 милион лева в Дубай

Ромският славей Софи Маринова продължава своята незабравима почивка в Дубай. За нейният комфорт се грижат персонален водач и защита. Както е очевидно от нейния Инстаграм, чаровната певица обикаля улиците на Дубай, возейки се в първокласна лимузина марка Ролс-Ройс.

                             

" От скъпото, госпожа “, възкликва тя във видео, което публикуваме. Цената на сходна лимузина е към 1 милион лева, само че явно това не е спънка на известната ни фолк звезда.

На друго видео Софи пуши наргиле и се любува на живота. Зад нея са " принц Лоренцо " и " принцеса Мария ", както шеговито ги загатва тя във видеото си. 

                             

Със сигурност Маринова може да се сбърка с арабска принцеса, забулена по този другоземен метод. Тя несъмнено знае по какъв начин да си изкара прелестно ваканцията и си проличава, че се любува на прекарването с в пустинята.

Нейните фенове са във възгорг, като шеговито към този момент я назовават дубайска кралица. Къде обаче е Гринго и съжалява ли той, че не е част от тази арабска приказка, това се питат почитателите на Софи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР