Ромина Каризи – дъщеря на легендарните италиански изпълнители Ал Бано

...
Ромина Каризи – дъщеря на легендарните италиански изпълнители Ал Бано
Коментари Харесай

Звездна двойка от близкото минало станаха баба и дядо

Ромина Каризи – щерка на именитите италиански реализатори Ал Бано и Ромина Пауър, даде живот на първородния си наследник Аксел Лупо в римска болница. Баща на детето е режисьора Стефано Растели.

Новороденото, което се появи на бял свят в 22.39 часа в сряда по натурален път след над 14-часово раждане, тежи 3 кг и 100 грама. Майката и синът са в чудесно здраве, оповестиха от фамилията за осведомителните организации.

Ромина младша и Стефано Растели се срещнаха преди две години, до момента в който участваха в програмата на Rai1 “Днес е ден ", водена от Серена Бортоне, и от този момент са неразделни.

През 2019 година Ромина Каризи провокира отвращение в обществените медии поради фотография, на която седи на гроба на дядо си по майчина линия, Тайрън Пауър. Публикацията провокира стихия от отрицателни мнения в Instagram, като позата с боси крайници беше изтълкувана от някои като неуважителна.

Въпреки рецензиите, Ромина се опита да се поклони на дядо си, като написа: " Казват, че си бил готин човек, бих желал да се срещнем с теб... ", предизвиквайки както рецензии, по този начин и благодарности от почитателите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР