Роми са обрали момче в супермаркет в Студентски град в

...
Роми са обрали момче в супермаркет в Студентски град в
Коментари Харесай

Ужас! Роми са обрали момче в супермаркет!

Роми са обрали момче в супермаркет в Студентски град в София, научи Sofia24.bg от обява в обществената мрежа Facebook. Действието се е развило измежду бял ден. Те са издърпали парите от ръцете му.

Екатерина Петкова разгласява видео и фотография на потърпевшото дете от охранителната камера с молба за подпомагане за неговото намиране.

Ето какво написа тя:

" Здравейте. Някой познава ли това момче? Днес (25.07 - бел. ред.) в магазин Промаркет намиращ се на улица Жак Натан 11 му бяха откраднати пари от лица от ромски генезис. Ако някой го познава да му каже да пристигна в магазина. Парите са при нас. Благодаря авансово. “

По-късно в мненията се включи и майката на детето:

" Искам да благодаря от сърце на чиновниците на ПроМаркет за съответната им интервенция и куража, с които са попречили на субектите от ромски генезис в опита им да се възползват от наивността на едно дете. Въпросните роми са издърпали парите от ръцете на сина ми в магазина с концепцията да си напазаруват с тях. Обмисляме дали да пуснем тъжба в полицията във връзка със обстановката, тъй като не би трябвало да оставяме такива лица безнаказано да тормозят нас и децата ни ", написа дамата.

В последна сметка стана ясно, че парите към този момент са възобновени и са при притежателя, а българите поучават майката незабавно да подаде тъжба в полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР