Романтиката ще изиграе главна роля в новия епизод на най-позитивното

...
Романтиката ще изиграе главна роля в новия епизод на най-позитивното
Коментари Харесай

Романтична закуска в леглото очаква дамите в Един за друг

Романтиката ще изиграе основна роля в новия епизод на най-позитивното любовно риалити в българския ефир - “Един за различен ” довечера от 20:00 ч. по NOVA. Жените във Вилата на любовта ще се усещат като същински принцеси, до момента в който обичаните им се грижат за позитивния и зареждащ старт на техния нов ден.

Индивидуалното тестване за мъжете тази седмица ще изисква памет, устойчивост и голяма доза галантност. Те ще би трябвало да приготвят и подредят съвършената закуска в леглото за своите половинки, до момента в който дамите ги чакат в своите преносими палати. Само пет от влюбените двойки ще съумеят да завоюват своите залози, а всички останали ще би трябвало да се простят с не дребна част от седмичните си бюджети във все по-разгарящата се битка за превъзходство във краткотрайното класиране.

Кой какво си хапва, кой на кого ще дължи опрощение и кой ще спи на някой от диваните във “Вилата на любовта ”, ще разберете в премиерния епизод на “Един за различен ”- довечера от 20:00 единствено и само по NOVA.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР