Романът на с щерката на руски олигарх – Елсина Хайрова,

...
Романът на с щерката на руски олигарх – Елсина Хайрова,
Коментари Харесай

Защо Том Круз би шута на руската девушка?

Романът на с щерката на съветски олигарх – Елсина Хайрова, продължи по-малко от 3 месеца и завърши в края на февруари, само че повода за раздялата стана известна едвам в този момент. Оказва се, че артистът се е разделил с рускинята поради някогашния мъж на рускинята.

Том Круз, който цени персоналното си пространство, не желал да попада в устата на съветския предприемач Дмитри Цветков, някогашен мъж на 36-годишната Елсина.

Самият Цветков в изказване пред медиите си разреши да засяга името на холивудския ас по следния метод:

„ Без значение с кого е, дали с Том Круз, или с някой различен, те би трябвало да знаят, че Елсина е безскрупулна. Харесва само най-хубавите неща в живота и има безценен и първокласен усет, струващ най-малко милион $ на месец “ – съобщи съветският предприемач.

Ето за какво на Том Круз изобщо не му допаднало името му да попада в медиите в обстановки като тази. Той решил да постави завършек на връзката с Елсина, въпреки връзките им да са развивали добре. Така те се разделили без неприятни усеща, а рускинята и до ден-днешен се надява, че все някой ден връзките им ще подат възобновени.

За съветския предприемач Дмитри Цветков се знае, че бизнесът му е основан в Лондон, като търгува с диаманти и нефт. Важно конкретизиране е, че е измежду доближените на Путин.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР