Рома записа втора поредна победа с Даниеле де Роси начело.

...
Рома записа втора поредна победа с Даниеле де Роси начело.
Коментари Харесай

Рома взе втора поредна победа с Де Роси

Рома записа втора поредна победа с Даниеле де Роси отпред. След 2:1 над Верона вълците надделяха с 2:1 Салернитана в финален мач от 22-я кръг. Загубата е четвърта подред за южняците и те остават последни в класирането с 12 точки. Рома има 35 точки и е на пето място, единствено на точка зад четвъртия. Бергамаските обаче са играли един дуел по-малко.

След 0:0 през първото полувреме столичани поведоха в резултата при започване на втората част. Джулио Маджоре игра с ръка в наказателното поле в 49-ата минута и беше отсъдена дузпа. Зад топката застана Пауло Дибала, който не остави никакъв късмет на Гийермо Очоа с изстрел в долния ляв ъгъл.

Рик Карсдорп сервира топката на Лоренцо Пелегрини в наказателното поле и италианецът я прати във вратата на Очоа за 0:2 в 66-ата минута.

Салернитана съумя да върне един гол в 70-ата минута. Лум Чауна центрира в наказателното поле, а резервата Григорис Кастанос с глава засече от близко топката във вратата на Патрисио. Това е. Първият беше при триумфа с 2:1 над Лацио.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР