Рома записа разгромна победа с 5:0 над аутсайдера Кротоне в

...
Рома записа разгромна победа с 5:0 над аутсайдера Кротоне в
Коментари Харесай

Рома прегази изпадналия Кротоне

Рома записа разгромна победа с 5:0 над новобранеца Кротоне в семейството си от 35-ия кръг на Серия "А ". "Вълците ", които се намираха в неприятна серия от 3 следващи загуби в шампионата, си върнаха самочувствието след този триумф.

Интересното е, че и петте гола паднаха през второто полувреме. Резултатът откри Борха Майорал в 47-ата минута, засичайки от придвижване подаване на Хенрих Мхитарян.

В 70-ата минута Лоренцо Пелегрини се възползва от неточност в защитата на противника и от близко удвои. Само три минути по-късно още веднъж той с удар по земя от границата на наказателното поле направи резултата типичен.

Четвъртият гол в срещата падна в 78-ата минута, а негов създател бе Мхитарян, който засече паралелен пас на Рик Карсдорп.

Крайното 5:0 оформи още веднъж Борха Майорал в последната минута на дуела. Той получи пред наказателното поле и с обмислен удар по земя не остави шансове на вратаря.

Така Рома излезе на 7-ата позиция в таблицата с 58 точки. Кротоне от дълго време знае ориста си на изпадащ, като е на дъното с 18 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР