Рома преодоля изоставането си от един гол след първата среща

...
Рома преодоля изоставането си от един гол след първата среща
Коментари Харесай

Рома на Моуриньо преодоля изоставането си и продължава напред в Лига Европа

Рома преодоля изоставането си от един гол след първата среща и след относително спокойна победа с 2:0 изхвърли Република България Залцбург от Лига Европа и се класира в идната фаза. Двете попадения за “вълците ” паднаха още през първото полувреме и бяха дело на Андреа Белоти (33’) и Пауло Дибала (40’).

Футболистите на Жозе Моуриньо започнаха интензивно дуела и в търсене на ранно попадение. Пауло Дибала удари греда в 10-ата минута, а в 15-ата точно той се срина в наказателното поле, само че в последна сметка даже след интервенция на ВАР до дузпа не се стигна.

Резултатът бе открит малко след приключването на половин час игра, когато Андреа Белоти се оказа на точното място и засече центриране за 1:0. Около пет минути след първото попадение се стигна и до второ, когато центриране отляво Дибала съумя да засече топката към точката за дузпа и приключи цялостния поврат за домакините в общия резултат.

Те можеха да стигнат до трето попадение след към час игра, когато първо Брайън Кристанте стреля рисково, а малко по-късно състезател на Република България Лайпциг игра с ръка в наказателното поле. Първоначално Славко Винчич даде сигнал играта да продължи, само че след това получи сигнал да прегледа обстановката с ВАР, само че още веднъж реши, че няма нарушаване. До края на дуела играчите на Рома сътвориха още няколко рискове, само че по този начин и не се стигна до нещо по-сериозно пред някоя от двете порти и “вълците ” си подсигуряваха продължение в идната фаза.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР