Рома прави всичко възможно, за да продължи напред в Лига

...
Рома прави всичко възможно, за да продължи напред в Лига
Коментари Харесай

Рома поиска от УЕФА да намали наказанието на Дзаниоло, за да играе в решаващия мач с Лудогорец

Рома прави всичко допустимо, с цел да продължи напред в Лига Европа. В петък италианският клуб подаде тъжба до УЕФА в опит наказването на Николо Дзаниоло да бъде понижено и той да вземе присъединяване в решаващия мач против Лудогорец.

Двата тима се изправят един против различен на " Олимпико " в пряк конфликт за второто място в група " C " на втория по мощ европейски клубен шампионат.
 Рома завоюва в Хелзинки и се изравни с Лудогорец преди основния конфликт Рома завоюва в Хелзинки и се изравни с Лудогорец преди основния конфликт
Звездата на римските " вълци " получи пряк червен картон при загубата от Бетис (1:2) по-рано този месец поради неспортсменско държание и бе осъден за три мача. Това означаваше, че той ще пропусне оставащите дуели до края на груповата фаза.

Надеждите на Рома са наказването на Дзаниоло да бъде понижено на две срещи и той да бъде разполагаем за идното домакинство на Лудогорец идния четвъртък. 
27  Лудогорец - Рома
Двата тима имат по 7 точки, само че към този момент разградчани имат преимущество пред своя противник, защото го победиха с 2:1 в Разград. Всичко, с изключение на победа за Рома, ще обезпечи на българския първенец присъединяване в елиминационната фаза на Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР