Рома направи обрат срещу Сасуоло и победи с 2:1 като

...
Рома направи обрат срещу Сасуоло и победи с 2:1 като
Коментари Харесай

Дибала отново спаси Рома за обрат над Сасуоло

Рома направи поврат против Сасуоло и победи с 2:1 като посетител в мач от 14-ия кръг на Серия А. 

Сасуоло поведе в резултата в 25-ата минута. Доменико Берарди бе с съществена заслуга за попадението, откакто достави прелестна топката на Матеуш Енрике, който нямаше по какъв начин да пропусне.

14 минути по-късно Рома сътвори първото си рисково състояние. Пауло Дибала стреля от границата на наказателното поле, само че Андреа Конгсигли сподели добър инстикт и съумя да избави.

В 52-ата минута Ромелу Лукаку се регистрира с голям пропуск, откакто от границата на вратарското прати топката право във ръцете на домакините.

Натискът на Рома продължи и четири минути по-късно Сердар Азмун също пропусна отлична опция. В 63-ата минута Даниел Болока получи пряк червен картон за жестоко нарушаване. Това се случи след намесата на ВАР. 12 минути по-късно тимът на Жозе Моуриньо изравни от 11-метров углавен удар, който бе изпълнен тъкмо от Дибала.

В 82-ата минута Рома направи цялостен поврат. Аржентинската звезда на гостите откри Расмус Кристенсен в наказателното поле. При неговия удар се получи рикошет, който заблуди вратаря на " неровердите ".

С триумфа Рома към този момент е с актив от 24 точки и се намира на 5-ата позиция в Серия А, до момента в който Сасуоло е 15-ти с 15 пункта. За тима на Жозе Моуриньо следва дуел против Фиорентина, до момента в който " неровердите " ще гостуват на Каляри.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР