Рома и Наполи не изиграха очакваното интригуващо дерби, както се

...
Рома и Наполи не изиграха очакваното интригуващо дерби, както се
Коментари Харесай

Най-интересното между Рома и Наполи бяха червените картони на Моуриньо и Спалети

Рома и Наполи не изиграха предстоящото завладяващо дерби, както се надяваха мнозина преди първия съдийски сигнал, само че пък не всеки ден се вижда двамата треньори да бъдат изгонени в един от същ мач. Точно това се случи с Жозе Моуриньо и Лучано Спалети.

Португалецът бе изключително обиден от разгрома, с който се прибра от Лигата на конференциите от Будьо/Глимт. Това като че ли си пролича при приемането на жълт картон от Давиде Маса през първата част, само че най-много при второто му нарушение край тъч-линията към края на мача.

Спалети пък остана в действителност шокиран от решението на Маса. Наставникът на „ партенопеите “ бе непосредствено изпъден след края на срещата, когато се размина с рефера, аплодирайки го. Той обаче одобри проявата за насмешка и реши да го глоби, макар опитите за пояснение от страна на старши-треньора, че е бил откровен в реакцията си и е нямал задни намерения.

Що се отнася до играта на двата тима, най-често виждахме гостите да владеят топката, до момента в който бранителите на „ римските вълци “ проведоха съвършени изкуствени засади, с цел да опазят по най-ефективния метод Осимен и сътрудниците му в офанзива.

Редките случаи, в които се стигаше до точни удари, Руй Патрицио бе на мястото си и не разреши да бъде преодолян.

Двата отбора записаха първо тъждество от началото на акциите си, а с него се нарушава и съвършения актив на Наполи в Серия А. Отборът въпреки всичко остава отпред в класирането, въпреки и с равни точки с Милан.

Рома пък се задържа в топ 4, макар, че записа единствено една победа в последните си четири дуела.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР