Рома и Аталанта не се победиха и завършиха наравно 1:1

...
Рома и Аталанта не се победиха и завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Рома и Аталанта с по точка и много нерви на Олимпико

Рома и Аталанта не се победиха и приключиха наедно 1:1 на „ Стадио Олимпико “ в мач от 19-ия кръг на Серия А. По този метод римските „ вълци “ заемат осмото място във краткотрайното класиране с 29 точки, до момента в който бергамаските са шести с една повече.

Още в осмата минута Аталанта излезе напред в резултата, откакто Алексей Миранчук откри Теун Коопмайнерс в наказателното поле, а нидерландецът от близка отдалеченост с удар с глава под напречната греда вкара за 0:1.

В 35-ата минута Едоардо Бове нанесе удар от границата на наказателното поле към долния ляв ъгъл, само че Карнезеки отрази. Малко по-късно изстрел на Рик Карсдорп бе блокиран от защитник на Аталанта.

В 39-ата минута Рома въпреки всичко стигна до изравнително попадение, откакто Пауло Дибала осъществя дузпа, отсъдена за нарушаване против Карсдорп. В 56-ата минута римските „ вълци “ бяха покрай поврат след удар на Дийн Хаусен към горния ляв ъгъл, който бе избавен от Карнезеки.

В 62-рата минута Пауло Дибала получи точно подаване и стреля от границата на наказателното поле, само че Карнезеки се оправи. В 80-ата минута Леонардо Спинациола откри непокрития Лукаку в наказателното поле, само че ударът на белгиеца мина над вратата.

В добавеното време на срещата старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо получи червен картон за спор с основния арбитър, което значи, че няма да е край тъчлинията за дербито с Милан идната седмица.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР