Ролята на новия "агент 007" в 25-ия филм за Джеймс

...
Ролята на новия "агент 007" в 25-ия филм за Джеймс
Коментари Харесай

Черна британка ще играе новия Джеймс Бонд, скандалът е огромен!

Ролята на новия "агент 007 " в 25-ия филм за Джеймс Бонд ще бъде изиграна от английската чернокожа актриса Лашана Линч, оповестява Daily Mail. Изданието прецизира, че тя няма да изиграе самия Бонд, а нов персонаж който получава номера "007 ".

"Има основна сцена при започване на кино лентата, когато след фразата "Влезте 007 " се появява Лашана - красива тъмнокожа жена. Бонд си остава предходния Бонд, само че като "агент 007 " той е сменен от луксозна жена ", написа изданието.

Според сюжета, Джеймс Бонд се пенсионира и отива в Ямайка. Но той е върнат назад на работа, с цел да "предотврати световна рецесия ".

25-ият филм за специфичния сътрудник е получил работното заглавие Shatterhand.


На собствен ред редица кинокритици дефинираха новината, че ролята на сътрудник 007 ще се извършва от жена като безсрамие. Според тях, този избор опонира на замисъла на писателя Ян Флеминг, който е основател на персонажа на именития разузнавач.

Джеймс Бонд е мъж, хетеросексуален, той е англичанин, умее прелестно да носи смокинг, да стреля и да нанася удари в точното място в точното време. Според тях, никакви отклонения от това не са вероятни.

Те са на мнение, че това решение е чудовищно.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР