Ролан Гарос, осминафиналКарлос Алкарас – Карен Хачанов 6-1 6-4 6-4Началото

...
Ролан Гарос, осминафиналКарлос Алкарас – Карен Хачанов 6-1 6-4 6-4Началото
Коментари Харесай

Алкарас изнесе ново шоу на „Филип Шатрие“ и ще играе със Зверев


Ролан Г а рос, осминафинал
Карлос Алкарас – Карен Хачанов 6-1 6-4 6-4


Началото на Ролан Гарос бе мъчно за Карлос Алкарас, само че в последните два мача Чарли се забавлява. Испанецът преодоля Карен Хачанов с 6-1 6-4 6-4, с цел да си обезпечи място на четвъртфиналите в Париж.

Там младежът ще се изправи против Александър Зверев, който след своята победа по-рано денем възнегодува от метода, по който уредниците подреждат програмата и това, че още веднъж сложиха Алкарас във вечерната сесия:

„Разбира се, че той е новото лице на тениса, само че би трябвало да програмата да е по-разнообразна. Очевидно е в каква тенденция отиват нещата и кой желаят да видят в идващия кръг.“

Днес Карлос държеше самодейността в мача от самото начало, позволи единствено един пробив и записа 29 уинъра, измежду които имаше феноменални отигравания.

Може би преди всичко в класацията обаче би трябвало да сложим лоба му с удар сред краката, който му оказа помощ да пробие с поведе с пробив в третия сет. Дори съперникът му реагира с изумена усмивка.

Шампионът от Барселона нямаше проблеми в това да се надстрелва с Хачанов от главната линия макар мощния форхенд на руснака. Карен се бори до последно и избави редица мачболи на собствен сервис при 3-5, само че от посрещане нямаше късмет за завръщане в дуела.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР