Роксана разкри, че има здравословен проблем, заради който е в

...
Роксана разкри, че има здравословен проблем, заради който е в
Коментари Харесай

Роксана постъпи по спешност в болница

Роксана разкри, че има здравословен проблем, поради който е в болница. На Богоявление обичаната певица показа кадър от болничното легло, на който се вижда, че на ръката й е подложен абокат. Тя насочи привет към лекарския екип и към околните си.

“Благодаря от сърце на доктор Колчак и на целия му екип!!!! И на най околните ми хора, че не ме оставиха за секунда!! Обичам ви!!! ” – показа хитовата изпълнителка.

Към момента Роксана не прецизира поради какъв здравословен проблем се е наложило да постъпи в болница, а многочислените й почитатели не стопират да й пожелават скорошно възобновяване. Някои подозират, че е допустимо фолк звездата да е бременна и намерено питат: “Какво е бебето – мъжко или женско ”.



Припомняме, че настоящата изпълнителка се радва на своята щастлива обич с Неч, с който към този момент имат проекти за женитба. Самата тя не крие, че това е мъжът, за който постоянно си е мечтала. Певицата има две момчета от предходни връзки. Големият й наследник Даниел също се занимава с музика, а дребният Сашко през предходната година направи своя дебют в музиката в дует с майка си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР