Роклята с флорален принт на Меган Маркъл струва 1,690 долара. Този

...
Роклята с флорален принт на Меган Маркъл струва 1,690 долара.
Този
Коментари Харесай

Роклята на Меган Маркъл и бижутата със специално значение

Роклята с флорален принт на Меган Маркъл коства 1,690 $.

Този уикенд се излъчи концертът Vax Live и непредвиденото присъединяване на Меган Маркъл ни даде нова порция фешън ентусиазъм от херцогинята. За мотива тя бе избрала алена рокля на цветя от Carolina Herrera от последната сбирка на марката. Моделът коства 1,690 $ и е със свободна кройка и предно закопчаване с копчета.

Към нея Меган добави два отличаващи се аксесоара със особено значение. Първият от тях бе нежното колие от марката Awe, на който виждаме признака за женски пол, изобразен със сгънат пестник – съвършена илюстрация на женската мощ, която бе и тематиката на речта на Маркъл. Колието коства 140 $.

 Роклята на Меган Маркъл и бижутата със особено значение

Освен това Меган носеше и хубав златен часовник от Cartier – марка, която е емблематична за стила на принцеса Даяна. Бившата актриса е споделяла за любовта си към марката още от времето преди да се причисли към кралското семейство, само че откогато стартира връзката си с Хари, Cartier носи още по-специално място в сбирките й.

 Роклята на Меган Маркъл и бижутата със особено значение

За портрета на Меган и Хари за Time100 херцогинята носи часовник, за който се счита, че е част от наследството на Хари, получено от принцеса Даяна.

В изявление през 2015 година пък Меган Маркъл разкрива, че е купила часовник от марката с вярата един ден да го подари на щерка си. “Винаги съм желала часовника Cartier French Tank. Поисках да бъде гравиран с надпис откъм гърба “За М.М. до М.М. ” и възнамерявам да го дам на щерка си един ден ”, бе споделила тя тогава, а може би с тъкмо тези думи ни подсказва и какви ще са буквите на първата й щерка, която тя и Хари чакат напълно скоро.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР