Роклята риза е безспорната тенденция на идващия сезон. Универсалният стил

...
Роклята риза е безспорната тенденция на идващия сезон. Универсалният стил
Коментари Харесай

Рокля-риза – тенденцията на пролетния сезон! Как да носите стилно за зрели дами

Роклята риза е безспорната наклонност на идващия сезон. Универсалният жанр е подобаващ за дами на всяка възраст, без значение от физиката и обществения статус. Как да носите рокля-риза за зрели дами, с цел да изглеждате млади и да сте в крайник с модата.

Облеклото в пастелни цветове удобно освежава възрастовия дрешник. И по този начин, дълга рокля с риза в приглушен прасковен цвят в дует с телесни “лодки ” отслабва зряла жена. Изображението е елегантно и нежно напролет.

Дълбок и доблестен наследник цвят се съчетава добре с бели обувки. Това могат да бъдат високи кожени ботуши или снежнобели боти до глезена с необятен връх. Чанта в ахроматичен цвят ще бъде сполучливо довеждане докрай на стилно облекло.

Рокля-риза с експресивен змийски принт няма да наподобява по-зле на дама 50+. За да не наподобява ансамбълът претрупан, коства си да го допълните с елементарни аксесоари и обувки.

Енергичната, сочна фуксия има подмладяващи свойства. Рокля-риза с кокетни кормила наподобява добре в обществото на елементарна чанта, направена от мека кожа и бели сандали. Копринен шал, с който дамата акцентира талията си, придаде жанр и автентичност на облика.

Дамите над 45 години би трябвало да прегледат по-отблизо роклите с чести отвесни линии, които оптически „ разтягат “ силуета и ги вършат по-тънки.

Роклята с риза може елементарно да се впише в спокойна ежедневна визия. Достатъчно е да допълните комплекта с комфортни маратонки, които да пасват на роклята.

Най-красивата зряла дама ще наподобява в дълга рокля. Макси моделът придава женственост на ансамбъла, а белият цвят удобно акцентира благородния загар.

Дълга и цветна рокля с риза освежава външния тип на дамата, позволявайки й да наподобява красива и елегантна.

Рокля-риза може да се употребява за основаване на многопластова визия. Основна бяла тениска + рокля + маратонки – жанр и комфорт в една бутилка!

Кожените произведения от дълго време са неизменима част от дрешника на дамите. Роклята от еко кожа е добър избор за пролетта. Свободната кройка дейно ще скрие съществуващите дефекти на зряла фигура, а дължината на midi ще направи облика моден и съвременен.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР