Рок музикантката Милена Славова, която всички познават от парчето Неам

...
Рок музикантката Милена Славова, която всички познават от парчето Неам
Коментари Харесай

Милена Славова изнесе концерт в Ловеч в рамките на Есенния панаир

Рок музикантката Милена Славова, която всички познават от парчето „ Неам нерви “, изнесе концерт в Ловеч на 10 септември в границите на Есенния панаир в Ловеч  (9 – 11 септември).

Много почитатели на рока и пънка пристигнаха в съботната вечер в двора на Бившата казарма и приветстваха остарели и нови шлагери на бунтарката.

Преди Милена на сцената бяха музикантите от  група „ Very Wells Band “.

Съборът се закрива в неделя със сетове на  DJ Buckshot и DJ Slav,  започват в 18.00 ч. Припомняме, че първата вечер пя Мария Илиева. Всички концерти в Ловеч са безвъзмездни.  

За публиката работят доста бирарии с маси за консумация. На Гаровия площад „ Трифон Трифонов “ пък има доста и най-разнообразни атракционни обекти.

По бул. „ България “ са ситуирани над 70 търговски сергии за продажба на разнообразни продукти. Има творби на художествените занаяти, маси за търговия, шатри за цветя, захарни произведения, плодове, зеленчуци и други

На процедура Община Ловеч продължи остарялата традиция на Есенния панаир край Осъм, само че на ново място, с нови и разнородни интензивности и наличие, тъй че да задоволи необятен кръг от ползи. Големият интерес към събитието се потвърждава от многото гости в града. Хотелите и къщи за посетители бяха са претъпкани – освен в града, само че и в близките селища.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР