Рожденият ден на примата Лили Иванова на 24 април провокира

...
Рожденият ден на примата Лили Иванова на 24 април провокира
Коментари Харесай

Луна хвърли голяма ръкавица към Лили Иванова

Рожденият ден на примата Лили Иванова на 24 април предизвика мнозина да се развихрят словесно в обществените мрежи. Фолкпевицата Луна бе една от тях - и както добре знаете, нейните мнения нормално разлайват кучетата.

Така се случи и в този момент, тъй като неуспялата кандидатка за президент на България обществено предложи на огромната българска певица да... създадат скоро дует.

 undefined

 undefined

" Време е за дует ", написа в типичния си пряк звук Луна в профила си и даже качи фотоси с любопитна визия, имитираща младите години на примата на родната известна музика.

" А Лили дали ще желае? Доколкото съм чувала е непреклонна по тези въпроси и обича да пее основно сама! ", гласи един от десетките мнения под поста на Луна, която доста смело предизвика Лили Иванова с тези излияния. Разбира се, не пропусна и да я поздрави за рождения й ден - по този начин:

" Честит рожден ден на единствената и неповторима Лили Иванова! Силен дух, характерност, дисциплинираност, несравним репертоар и непреклонен професионализъм! Обичам те, Лили и ти благодаря! Време е да осъществяваме песента, която написах особено за нас и феновете ни чакат с неспокойствие ", написа по-късно още Луна.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР