Родният национал Васил Божиков не е актуална опция за защитата

...
Родният национал Васил Божиков не е актуална опция за защитата
Коментари Харесай

Ще акостира ли на Армията? Васил Божиков каза идва ли в ЦСКА

Родният национал Васил Божиков не е настояща алтернатива за отбраната на ЦСКА. Преди десетина дни стана ясно, че от " Армията " са търсили досегашния капитан на Слован (Братислава), който напусна словашкия клуб като свободен сътрудник. Разговорите обаче не са били продължени.

" Чухме се с представители на ЦСКА. Потърсиха ме, с цел да схванат каква е обстановката към мен. След това обаче не е имало последващи диалози. В момента съм в Германия. Тренирам самостоятелно с прочут експерт в България - Гуидо Балар, той беше кондиционен треньор в Литекс и ЦСКА. Аз се познавам с него от Литекс. Сега той ще ми оказва помощ, желая да съм в добра форма. Желанието ми е да продължа кариерата си в чужбина. Клубовете занапред стартират подготовка и чакам скоро бъдещето ми да стане ясно ", показа Божиков за " Тема спорт ".
 ЦСКА: С Илич сме в синхрон! Преговаряме за двама нови и с трима да разтрогнат
ЦСКА: С Илич сме в синхрон! Преговаряме за двама нови и с трима да разтрогнат

Вижте какво оповестиха " армейците "

Към момента " армейците " разполагат с трича задгранични централни бранители - Юрген Матей, Мено Кох и Енес Махмутович. Всеки от тях обаче имаше проблеми с контузии по време на лагера в Австрия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР