Родният футболен специалист Йоан Богданов подхваща любопитна инициатива за футболни

...
Родният футболен специалист Йоан Богданов подхваща любопитна инициатива за футболни
Коментари Харесай

Роден експерт предизвиква футболни половинки на дуел с прогнози

Родният футболен експерт Йоан Богданов подхваща любопитна самодейност за футболни облози с някои от най-популярните спортни половинки и инфлуенсърки, в които слага достойнството си на карта. Ако загуби, най-често му се постанова да целува обувките на хубавиците, само че, в случай че печели, тогава ги кара да изневеряват на обичаните си клубове, като ги облича в цветовете на върлите им врагове, споделя той самичък пред ФАКТИ.бг.

Богданов е освен известен последовател на италианския Интер и испанския Реал Мадрид, само че и постоянно може да бъде видян в телевизионни продукции, като „ София денонощно “ и „ Съдебен спор “. Това до известна степен изяснява желанието му за провокации, като да вземем за пример да вкара в тениска на „ кралския клуб “ някоя модифицирана хубавица с афинитет към Барселона.

32-годишният Йоан е легендарен с афинитета си към красивите дами и в комбиниране с любовта му към най-великата игра се получава една вълнуваща за обществените мрежи композиция.

Очакваме напълно скоро да забележим съревнованието му с последователки на Милан, Рома и куп други атрактивни девойки с футболни пристрастия. Той споделя даже, че измежду тях има половинки на известни родни спортисти, измежду които е и такава на един от юношите на Пирин Благоевград, поради която му се е наложило да оближе обувката на футболното маце. Нямаме самообладание да забележим и резултата от новата му самодейност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР