Родните звезди може и да са готови на всичко, за

...
Родните звезди може и да са готови на всичко, за
Коментари Харесай

Тези актьори отказаха да снимат сцени от филми, защото били повече от безумни

Родните звезди може и да са подготвени на всичко, с цел да се покажат, само че холивудските звезди си знаят цената. Ето за какво същинските звезди не се съгласяват на всичко, което изискат от тях продуценти и режисьори, въпреки да им е заплащат милиони. Ето кои холивудски артисти са отказали да снимат една или друга сцена във филм:

Зендая 

Зендая е топ звездата сега, а " Еуфория " затвърждава нейните актьорски качества. Е, при започване на кариерата си обаче е трябвало да се преценява с много неща, само че не на 100%. Дисни звездата отхвърля да целуне различен артист в сериала Shake It Up. Причината – до този миг още не се е целувала с различен човек и не е желала първата ѝ целувка да е с сътрудник и по работа.

Виж още: Яница и Момчил от " Един за различен " - още веднъж на една вълна

Хенри Кавил

Акторът Хенри Кавил разговарял във втори сезон с продуцентите на The Witcher, тъй като не считал, че той и Аня Чалотра би трябвало да бъдат супер интимни в някои подиуми, откакто се събират още веднъж в поредицата. Актьорът описа, че е съумял да убеди продуцентите, които са се съобразили с желанието му.  Хенри просто е считал, че е най-добре за облиците им да не вършат незабавно секс, а последователно да задълбочат още веднъж връзката си. " Искахме да сме повече прочувствено близки, а не полово ", сподели артистът.

Виж още: Случи се! Дени от " Един за различен " се появи без филтри... само че за прекомерно малко

Матю Пери

Звездата от " Приятели " отказал да снима сцена, в която Чандлър е трябвало да посещава постоянно мъжки стриптийз клуб, тъй като имало вкусни сандвичи. 

Джесика Алба

Сексапилната актриса е трябвало да снима сцена с същинска тигрова акула в Into the Blue. Джесика изрично отказала да направи това. Екипът се опитал да я убеди, тъй като акулата била в клетка, само че звездата е била твърдо решена да не рискува живота си за една сцена.

Изображение: https://www.instagram.com/zendaya/, https://www.instagram.com/henrycavill/, https://www.instagram.com/jessicaalba/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР