Роднините на жертвите и пострадалите в жестоката катастрофа в автобус

...
Роднините на жертвите и пострадалите в жестоката катастрофа в автобус
Коментари Харесай

Пострадалите в катастрофата с автобус на „Тракия“ остават без обезщетения

Роднините на жертвите и потърпевшите в жестоката злополука в рейс на автомагистрала " Тракия " са измежду хората, които най-вероятно ще имат компликации да получат компенсациите си от застрователното двужество.

Причината е, че автомобилът, предизвикал злополуката е с " Гражданска застраховка " с банкрутиралата компания " Олимпик ", оповестява Mediapool. Застраховката на рейса е към " Евроинс ".

Припомняме, че на 13 април пътнически рейс се обърна на автомагистрала " Тракия " в региона на Вакарел. При случая на място починаха 6 души и 22 души бяха ранени.

29 -годишната Цвета Таскова бе упрекната за причиняване на гибел по несъобразителност след злополуката сред нейната кола и рейс, в който се намираха починалите и ранените.

В края на април тя бе освободена под гаранция, като към момента се води следствие по случая.

" При ПТП с две транспортни средства има три разновидността за търсене на отговорност - от застрахователя на лекия автомобил, от застрахователя на рейса или от двете компании при определяне на съвината ", изясни ръководителят на Българската асоциация на потърпевшите при произшествия Владимир Тодоров.

Според него виновният осигурител ще се дефинира откакто станат ясни резултатите от следствието.

Тодоров разясни още, че Обезпечителният фонд към гаранционния фонд би трябвало да компенсациите на хората по силата на полици, подписани с " Олимпик ", а не те да се препращат към кипърския гаранционен фонд. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР